I just love their songs. Sekali dengar je terus minat. Semua lagu-lagu dieorg best. so today, aku nak rekomen dis band kt korang. well kalo satu hari dieorg dah femes, korang akan ingat akulah yg rekemenkan dieorg kt korang kan kan kan🙂 hehehe..

this is one hell supertalented band among many bands(indie or non) kt mesia. shaf, the vox. adalah penulis lagu dan lirik n vokalis yang hebat la bagi aku. pandai compose melody n lirik yang menyentuh hati without being corny.

and of course dieorg punya bassist yg kreatif. JR who was then a bassist for estranged(zaman rich before AF,time lagu itu kamu belum lahir lagi :P).

line up asal Siren tinggal 2 orang je sekarang tapi now dah diganti dengan dua muka baru yang muda n bertenaga. drummer ayie dan afiq gitaris. kalo nak berkenalan dgn dieorg dan musik dieorg surf la website dieorg kat bawah tu.

lagu siren dah keudara di radio suria.fm dan muzikfm. kalo sudi requestlah.

check out their official myspace.

www.myspace.com/suarasiren

kalo sudi tu addlah🙂

www.myspace.com/suarasiren
www.facebook.com/suarasiren
www.youtube.com/suarasiren
www.suarasirenia.com